Autamme sinualuomaanarvoa porukan kanssa

Ajattelumalli

Miksi kehittää porukan kanssa?

Jatkuva muutos edellyttää jatkuvaa kehitystä

HEX: Kirurgisen tarkka kokemuksen mittaaminen. Voit mitata asiakkaidesi, työntekijöidesi ja kumppaneidesi tuntemuksia reaaliajassa, valitsemassasi tilanteessa. Ihmisten ymmärtäminen on avain menestykseen.

HED: Strategisia tuloksia ekosysteemissä tapahtuvalla kehittämisellä. Määrittele kohde ja pyydä ideoita. Arvota ideat verkostossa ja mittaa niiden toteutuksen teho.

HEM: Kokemuksen hallinta laatua nostamaan. Mittaustulosten liittäminen taustadataan mahdollistaa tehtävien luonnin ruohonjuuritason laadusta vastaaville henkilöille. Laatua tulee hallita.

Palvelut

Esittelyssä: Louhin

Työkalut ja palvelut toimintaan asiakkaiden, henkilökunnan ja kumppaneiden kanssa.

Palvelumme auttavat sinua kehittämään toimintaanne yhdessä asiakkaiden, henkilökunnan ja kumppaneiden kanssa.

Louhin-alustamme tarjoaa työkalut mobiilipohjaisiin kyselyihin, automaattiseen analysointiin ja raportointiin, sekä datan kääntämiseen tehtäviksi.

Työskentelemme kevyesti, ketterästi ja skaalautuvasti. Määrittele kiinnostava ongelma ja soita meille ideoita varten. Pitäisimme työskentelystä kanssasi.

Meidän aiempia (joskin edelleen voimissaan olevia) tuotteita ovat:

TrendWiki

TrendWiki Heikkojen signaalien keräämisen ja trendien analysoinnin työkalu.

Text Miner

Text Miner Löydä trendejä ja teemoja strukturoimattomasta tekstisisällöstä.

Ihmiset

Olemme data-analyysin ammattilaisia

rennolla otteella

Sampsa Laine

Sampsa Laine Toimitusjohtaja

Sampsa saa ajatuksesi kuutosvaihteelle ja aivosi tikittämään kovemmalla kellotaajudella. Hänen innostuneisuutensa on tarttuvaa ja vauhdin kiihtyessä uudet ideat saavat siivet alleen. Sampsa on aina puhaltamassa yhteen hiileen ja auttamassa muita olemaan parasta mitä he pystyvät. Parhaiten Sampsa kommunikoi laulaen ja nauraen.
Teppo Marin

Teppo Marin Teknologiajohtaja

Teppo toteuttaa muiden kauniit unelmat ja lupaukset konkreettisiksi sovelluksiksi. Hänen seesteinen ajattelutapansa pursuaa älykkyyttä ja tuo järjestystä kaaokseen. Teppo on henkilö, joka ottaa huomioon nekin asiat, jotka ovat muilta jääneet huomiotta. Vapaa-ajalla Teppo soveltaa analyyttisyyttään musiikin tekoon ja golfiin.
Anssi Tervonen

Anssi Tervonen Talousjohtaja

Anssi on firman "pukumies" ja pitää hyvää huolta asiakassuhteista. Anssilla on usein monta rautaa tulessa, mutta silti häneltä löytyy aikaa keskustella pienistäkin yksityskohdista. Ongelmista ja esteistä päästään Anssin rohkeudella ja päättäväisyydellä yli niin toimistolla kuin sen ulkopuolellakin, missä aika kuluu monesti metsässä suunnistuksen tai hiihdon parissa.

Asiakkaitamme ovat:

  • Espoon Järjestöjen Yhteisö EJY ry
  • HSL
  • Kemira
  • Outotec
  • Philips
  • PostFinance
  • Taloustutkimus
  • Tekes
  • Tieto
  • TNS Gallup

Tervetuloa käymään vaikkapa kupilliselle kanssamme!